Oezbekistan

Bekijkadvertenties

Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Oezbekistan

Onroerend goed te koop in Oezbekistan

Oezbekistan is een Centraal-Aziatisch land, een voormalige Sovjetrepubliek. Het staat bekend om de moskeeën, mausolea en plaatsen die verbonden zijn met de zijderoute, de oude handelsroute die China met de Middellandse Zee verbond. Samarkand, de belangrijkste stad langs de Way, herbergt Registan: een belangrijk voorbeeld van islamitische architectuur. Het grenst in het noorden en westen aan Kazachstan, in het oosten aan Kirgizië en Tadzjikistan, in het zuiden aan Afghanistan en Turkmenistan; samen met Liechtenstein is het het enige land ter wereld dat dubbel aan zee grenst, dat wil zeggen dat het geen uitmonding op zee heeft en grenst aan staten die ook allemaal geheel door land omgeven zijn. Toshkent is de hoofdstad van Oezbekistan.

Als u onroerend goed te koop wilt kopen in Oezbekistan, investeert de hoofdstad van Oezbekistan in een van de grootste vastgoed- en stedelijke herontwikkelingsprojecten ter wereld. Het Tashkent City International Business Center, goedgekeurd door de Oezbeekse regering in juli 2017. Het beslaat een oppervlakte van 80 hectare in het centrum van de grootste Oezbeekse stad. Het grote stadsproject heeft de interesse gewekt van internationale bedrijven en vastgoedinvesteerders en kan ook een belangrijke motor zijn voor het toerisme. Het masterplan van Tashkent City omvat de bouw van moderne gebouwen voor kantoren, hotels, woonwijken, vergaderzalen, hypermarkten, winkelcentra en voetgangersgebieden.

De vastgoedmarkt in Oezbekistan is het afgelopen decennium grotendeels gestagneerd, onder invloed van de verslechterende economische situatie en het ondernemingsklimaat in het land. Opgemerkt moet worden dat de situatie momenteel snel verandert en met de liberalisering van de hele economie zal de vastgoedmarkt naar verwachting in de nabije toekomst herboren worden.

Buitenlandse investeerders hebben moeilijkheden ondervonden om onroerend goed te koop in Oezbekistan te kopen, omdat het moeilijk is om toestemming te krijgen om de Oezbeekse so'm in Amerikaanse dollars om te zetten in de bedragen die nodig zijn voor repatriëring. In Oezbekistan was er geen alternatieve legale markt voor investeerders die geld naar het buitenland wilden overmaken. Dit werd vooral verergerd door het totale gebrek aan buitenlandse investeerders op de markt.

Door het gebrek aan buitenlandse investeringen werden markttrends gedreven door lokale en seizoensfactoren. Kleine lokale investeerders blijven de enige spelers op de markt die waarde willen opslaan in onroerend goed in plaats van in een riskant en inefficiënt banksysteem.

De verwachting is dat voortgezette economische hervormingen, een verbeterd economisch klimaat en de liberalisering van de valutawissels ervoor zullen zorgen dat de vastgoedmarkt een van de eerste activaklassen zal zijn die hersteld zullen worden. De markt wordt gekenmerkt door een onvoldoende historisch aanbod van geschikte woningen en commercieel vastgoed te koop in Oezbekistan. Na een forse prijscorrectie heeft de vastgoedmarkt solide groeifundamenten en aantrekkelijke waarderingen. Buitenlanders en burgers van andere regio's van het land die onroerend goed te koop kopen in Tasjkent, kunnen een verblijfsvergunning krijgen na aankoop van onroerend goed te koop met een waarde van niet minder dan $ 100.000. Dit werd mogelijk na recente wetswijzigingen.

  •  
    Verhuizen naar Oezbekistan. Expat en woon in Oezbekistan.

      Gelegen in Centraal-Azië, zonder toegang tot de zee, is de hoofdrolspeler van de dag een echt unieke natie, die u zeker zal verrassen. We hebben het over Oezbekistan. We weten heel goed dat tegenwoordig de meest gewenste bestemmingen andere zijn, maar we kunnen u verzekeren dat in dit geval ...

Kaart, prijsontwikkeling en statistieken

Related panden

TE KOOP moderne automatische hydrocultuurkas VERKOOPPRIJS: 1.000.000,- USD Installatielocatie: Oezbekistan – Jizzah City Totaal land: 4 hectare (P...
Cod. 2118

Verkoop 3 Slaapkamers, Oezbekistan, Taškent, Taškent, center

35,000.00EUR
Verkoop
3 Slaapkamers

80 m²
Mooi appartement in het centrum, met 6 kamers, climate control, panoramisch balkon, zuid-westen positie, kelder. Gedeeltelijk worden gereorganiseerd.
Kaart, prijsontwikkeling en statistieken
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB